Radekon pvc ramen en deuren Gealan

Ramen van kunststofprofielen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm, in hoge mate bestand tegen slijtage en milieu-invloeden. Meerkamerprofielen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ze bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer. De keuze van de profielgeometrie, de wijze van openen en de raamindeling beïnvloedt het individuele karakter. Ook ongebruikelijke raamvormen zijn uitvoerbaar.

Onze partner: Gealan

S 9000

Het innovatieve combisysteem.

De S 9000 is een veelzijdig, state-of-the-art systeem voor ramen, deuren en hefschuifdeuren, met keuze uit twee of drie afdichtingsniveaus

S 9000 NL

Wooncomfort met 3 dichtingen

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem. Door het 3-dichting-systeem - en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting - behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, deuren en hefschuifdeuren op het hoogste niveau.

Gealan hefschuifdeur

Doordachte systeemtechniek

Schuifelementen zijn klassieke stijlelementen voor modern wonen, waarbij overvloedig voorziene glaspartijen zorgen voor comfort en elegantie. Zowel het innovatieve schuifsysteem GEALAN-SMOOVIO® als de hefschuifdeur S 9000 voldoen optisch en functioneel ruimschoots aan deze eisen.

Radekon bvba
Nijverheidsstraat 9
3930 Hamont - Achel

Algemeen: +32(0) 11 - 60 28 00
Besteldienst: +32(0) 11 - 60 43 00
Algemeen: info@radekon.com
Offertes: offertes@radekon.com
Bestellingen: bestellingen@radekon.com