Radekon aluminium ramen en deuren Reynaers

Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefste een leven lang. Reynaers Aluminium geeft je thuis die toets van blijvende schoonheid met duurzame, hoogkwalitatieve toepassingen in aluminium.  Helemaal in lijn met jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van pure levenskwaliteit. De innovatie en passie komt van ons.  Het woonplezier is voor jou, een leven lang!

Onze partner:  Reynaers Aluminium

Masterline 8 High Insulation (ML8 HI)

Ultieme ontwerpvrijheid. Maximaal wooncomfort. Gemaakt voor de bouwmeesters.

MasterLine 8 is een uniek raamsysteem dat talloze designmogelijkheden combineert met hoogwaardige prestaties en productiesnelheid. Deze nieuwe generatie innovatieve oplossing speelt in op de huidige architecturale trend om daglicht te optimaliseren en tegelijkertijd uitstekende isolatieniveaus te bieden.

SlimLine 38 (SL38)

Ultra slank en licht ontwerp. Met een strakke elegante uitstraling.

SlimLine 38 is een sterk geïsoleerd raamsysteem dat elegantie en comfort combineert met een uniek ontwerp. Deze speciale slanke stalen look is de perfecte oplossing voor moderne architectuur en renovatie van stalen ramen, die het oorspronkelijke ontwerp respecteert maar met een thermisch verbeterde oplossing. Gecombineerde units kunnen bestaan uit vaste en bedienbare raampartijen voor een perfecte synergie tussen maximaal zicht, ventilatie en design.

Concept Patio 130 liftslide (CP 130-LS)

Dé standaard in schuifraamsystemen.

ConceptPatio 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten en voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Bovendien kan het ook toegepast worden in een hoekoplossing, waarbij twee schuivende delen op de hoek sluiten. Dat garandeert de beste buitenbeleving, omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

Concept Patio 155 (CP155-LS)

Hoog isolerend schuifraamsysteem, geschikt voor grote raampartijen.

ConceptPatio 155 is een hoogisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten. Ook dit systeem maakt een hoekoplossing mogelijk, waarbij twee schuivende delen op de hoek sluiten – met een optimale, onbelemmerde buitenbeleving als resultaat.

 

MasterPatio

Meesterlijk slank, strak én superisolerend

Natuurlijk wil je wonen in duurzame schoonheid. Maar je wil ook volop genieten van de schoonheid rondom je huis. Dankzij MasterPatio, het nieuwste systeem van Reynaers Aluminium, doe je het meteen allebei. Dit innovatieve schuifraamsysteem zorgt voor een unieke woonbeleving, waarbij de schoonheid van binnen en van buiten in elkaar overlopen. MasterPatio is bijzonder duurzaam op elk gebied. Zo resulteert zijn sterke energieprestatie in lagere facturen. Het is een hoogkwalitatieve toepassing waar je van blijft genieten, een leven lang.

Radekon bvba
Nijverheidsstraat 9
3930 Hamont - Achel

Algemeen: +32(0) 11 - 60 28 00
Besteldienst: +32(0) 11 - 60 43 00
Algemeen: info@radekon.com
Offertes: offertes@radekon.com
Bestellingen: bestellingen@radekon.com