acrylcolor

RAMEN

VOORDELEN VAN S 9000

Middendichting vrij combineerbaar

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 combineert als combisysteem met een inbouwdiepte van 82,5 mm de kenmerken en voordelen van zowel midden- als aanslagdichting. De grote inbouwdiepte, zes profielkamers in het kozijn en de vleugels en tot drie doorlopende afdichtingsniveaus staan garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Daardoor voldoen ramen zelfs aan de hoogste eisen.

  1. Geschikt voor de opname van drievoudige functionele beglazing tot 52 mm (STV® 54 mm) dikte.
  2. Smal aanzicht en designgerichte afschuining van 15°.
  3. Intelligent afdichtconcept met tot drie afdichtingsniveaus.
  4. Geoptimaliseerd voor het gebruik van STV® om glas en vleugeloverslag droog te verlijmen.
  5. Heel goede warmte- en geluidsisolatie door een opbouw met 6 kamers en een grote inbouwdiepte bij kozijnen en vleugels.

Moderne midden- dichtingsgeometrie

De flexibele middendichting in de kozijnsponning draagt wezenlijk bij aan een betere warmte-isolatie. Tevens beschermt dit de beslagelementen tegen binnendringend vocht en zorgt het daardoor voor eenvoudiger openen, met name bij lage buitentemperaturen.


Geoptimaliseerde warmte-isolatie

Een systeem ontwikkelen met de beste eigenschappen voor warmte-isolatie is geen toeval, maar het resultaat van gericht ontwikkelingswerk. Het succes geeft ons gelijk. Talloze berekeningen hebben een uitstekende warmte-isolatie opgeleverd. Het doel van de ontwikkeling was vanaf het begin het bereiken van een warmte-isolatiewaarde Uf - 0,92 W/m²K in de standaardcombinatie met staal, waarmee het systeem ook geschikt is voor toepassing in passiefhuizen. Dat is gelukt door het totaal van innovatieve details bij de vormgeving van het systeem.

Een hoge glasinzet door een overslaghoogte van 26 mm voor een betere warmte-isolatie.

Nauwkeurig passende stalen vormen voor een optimale combinatie tussen statisch gedrag en warmte-isolatie.

Doorlopende 6 kamers in kozijnen, vleugels en posten voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

hefschuifdeuren

DEUREN

TOEKOMSTZEKER OVER DE GEHELE LINIE

Met een inbouwdiepte van 82,5 mm en de moderne 5-kamertechnologie beschikt de nieuwe voordeur S 9000 over een uitstekende warmte-isolatie. Ook de stabiliteit van de nieuwe voordeur overtuigt.

Een grote verstevigingskamer, de vorm volgende stalen versterkingen en passende hoekversterkingen dragen daar evenzeer aan bij als de vaste verbinding rond de drempel door het vastzetten van pvc- en aluminiumdelen op twee niveaus.

De voordeur S 9000 scoort ook door de systeemoplossing voor waterkering, die deurelementen niet alleen optisch opwaardeert. Deze zorgt tevens voor de beste bescherming tegen slagregen en een optimale dichtheid door borstelafdichtingen op meerdere niveaus rond de drempel.

  • Uitstekende warmte-isolatie door de moderne 5-kamertechnologie
  • Flexibele kleurvormgeving
  • Optimale bescherming tegen slagregen
  • Geschikt voor glas- en paneeldikten tot 52 mm. (met STV® tot 54 mm)
  • Zeer goed statisch gedrag door grote verstevigingskamers en bijpassende staal- en hoekversterking

Combi-drempel met goede warmte-isolatie

De drempel voor voor- en balkondeurelementen is flexibel inzetbaar in alle systemen van 74 mm en 83 mm voor renovatie en nieuwbouw.

Geschikt voor mindervaliden

De hoogte van slechts 20 mm garandeert een gemakkelijke overgang van binnen naar buiten waarbij gelijktijdig wordt voldaan aan de eisen aan warmte-isolatie en dichtheid.

hefschuifdeuren

HEFSCHUIFDEUREN

MODERN UITERLIJK ZONDER BEPERKINGEN

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van moderne woningen, waarbij ruim vormgegeven glasvlakken voor welbehagen en elegantie zorgen. De nieuwe hefschuifdeur S 9000 van GEALAN doet deze eisen optisch en functioneel meer dan recht.

Met onze techniek kunnen grote deurelementen probleemloos worden bewogen. Het maakt niet uit of de deur geopend of gesloten is. In beide gevallen stroomt veel licht de kamer binnen. En de bijna drempelloze vloeraansluiting heft daarnaast het verschil tussen binnen en buiten op.

Top isolatie

Reeds in de basisversie met standaard versteviging en zonder extra maatregelen bereikt de nieuwe hefschuifdeur een heel goed berekende warmte-isolatiewaarde van Uf 1,3 W/(m²·K).

3-voudige beglazing

In het nieuwe systeem kan probleemloos moderne 3-voudige beglazing worden toegepast tot 52 mm (STV® 54 mm) dikte.

Uitstekende prestaties

Door de beste waarden voor warmte-isolatie reeds in standaardversies, optimale verwerking en innovatieve detailoplossingen.

Acrylcolor

Hefschuifdeuren met het bewezen acrylcolor-oppervlak overtuigen door een lang meegaande, gelijkblijvende oppervlaktekwaliteit. Ze bieden veel speelruimte bij de vormgeving bij nieuwbouw en renovatie.

Veelzijdig

Door verschillende mogelijkheden bij de vormgeving, verschillende uitvoerbare openingswijzen en veel mogelijkheden voor de kleurgeving van de oppervlakken.

Designgericht

Met moderne vormgeving, smalle vleugel en innovatief beglazingsprofiel voor een groter glasaandeel in het vaste kozijn.

© 2019 Radekon | Disclaimer visit PowerStudio